LATAA TYÖKALUT PAREMPAAN TALOUTEEN!

Talouskoulu Pantteri on kohtaamispaikka oman talouden kehittämisestä kiinnostuneille, talouden monipuolisille ammattilaisille ja alan kouluttajille. Missiomme on saada suomalaiset säästämään ja rakentamaan taloudellista turvaa. Järjestämme tilaisuuksia, vierailuja ja koulutuksia ympäri Suomen, myös kumppaniemme kanssa. Emme kuitenkaan myy tai suosittele sijoitustuotteita tai -palveluita. Olitpa missä elämäsi pisteessä tahansa, ota oppimisloikka Pantterin seurassa. Talouskoulun penkillä oppiminen on ilo mukavassa seurassa.

Tilaa Tuloslaskelma ja tase -työkalu

* täytettävä

 

Annan luvan lähettää sähköpostiini uutiskirjeitä, jotka sisältävät tietoa mm. säästämisestä, sijoittamisesta, tapahtumista ja erilaisista kursseista. Vahvistettuasi sähköpostiosoitteesi, työkalu lähetetään automaattisesti sinulle mailiin.

 

Rekisteriseloste löytyy kotisivulta www.talouskoulupantteri.fi
PS. Jos olet jo uutiskirjeen tilaaja etkä ole saanut etuasi, niin saat sen itsellesi olemalla yhteydessä asiakaspalvelu@talouskoulupantteri.fi

PANTTERIN SEURAAN

Tilaamalla uutiskirjeemme saat kutsuja avoimiin tilaisuuksiimme, tietoa ajankohtaisista valmennuksista sekä hyödyllisiä sisältöjä.

Yhdessä oppiminen on ilo, joten liity mukaan myös Facebook-ryhmäämme ”Talousklubi- tavoitteena taloudellinen riippumattomuus”. Ryhmä on kaikille avoin.

Verkkokurssilaisille on lisäksi omat suljetut Facebook-ryhmät, joissa voit luottamuksellisesti kysyä, keskustella tai jakaa ajatuksia.